Region

Voditelj vremenske prognoze se zbunio, krenuo da priča gluposti, cijela zemlja mu se smije!

Voditelj RTS-a se, u jutranjem programu koji je emitovan uživo, “malo” zbunio.

No image - Haber.ba

Kuća Javnog servisa prošlog meseca napravila je veliki skandal u Jutarnjem programu kada im je zasmetala majica koju je jedan momak nosio, posle čega su kao da se ništa nije dogodilo, nastavili da nižu propuste i obavljaju svoj posao neprofesionalno, piše “Alo.rs“.

U emisiji “Beogradska hronika” pustili su prilog u kojem je prikazan majstor dok brusi zid, sa sve kablom koji mu se završava u ruci, što će reći aparat nije uključen u struju.

Ovog puta, voditelj RTS-a se u jutranjem programu malo zbunio prikom prezentovanja vremenske prognoze za naredne dane.

On je hteo da najavi prstanak padavina, ali je izgovorio potpuno nerazumljivu rečenicu:

– Prestanak padavina i razvedravanje… pa će , pa će… prestati padavine… izvinjavam se – što pokazuje da je debitant koga trese trema.

Jedna korisnica Twitera mu je pružila podršku, pa je napisala – šta se izvinjavaš, guraj dalje.

Pogledajte kako je to izgledalo:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh