Region

Mladić (20) prijetio da će zaklati babu! Policija upala u stan i zatekla scenu iz horor filma!

Prava drama odigrala se preksinoć na Novom Beogradu, kada je mladić (20) prijetio da će u svom stanu zaklati babu.

Srbijanska policija - B92.net

Beogradska policija dobila je poziv oko ponoći da 20-godišnji mladić prijeti da će iskasapiti babu u svom stanu na Novom Beogradu. Kada su stigli na lice mjesta, nezvanično se saznaje, pomahnitali mladić ih je dočekao gađajući flašama sa prozora stana, prenosi “Srbija Danas“.

Kako se saznaje, policajci su ispred vrata stana zatekli krvav nož i crvene tragove svuda po hodniku, kao i uništena vrata, a iz stana, čiji ulaz je pomahnitali mladić blokirao šporetom i drugim namještajem, čulo se zapomaganje starice.

Kada su probili barikadu i ušli unutra, pripadnici interventne jedinice zatekli su prizor iz horor filmova. Mladić koji je prijetio nožem bio je sav krvav i u ranama, stan je bio u haosu, krvi je bilo svuda, dok je preplašena starica, srećom, ostala nepovrijeđena.

Uspješnim i efikasnim radom interventne jedinice mladić sa nožem je savladan.

Hitna pomoć je zbrinula povrede mladiću za kog se sumnja da je psihički bolesnik, kao i preplašenu stanicu koja je, srećom, prošla bez fizičkih povreda.

Počinilac je potom odveden u policijsku stanicu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh