Region

Jeziv snimak iz Novog Pazara: Pedofil napao djevojčicu, ona se uspjela spasiti

Novopazarska policija je uhapsila E. D. (37) zbog sumnje da je u zgradi Bor u centru grada pokušao da se*sualno zlostavlja djevojčicu od 9 godina.

No image - Haber.ba

Na snimku video nadzora, do kojeg je došla RTV Novi Pazar, vidi se kako je muškarac namamio djevojčicu u zgradu, a zatim napao djevojčicu i kako je uspjela da se otrgne pedofilu i pobjegne iz zgrade.

Međutim, on je potom potpuno opušteno razgovarao telefonom i spustio se niz stepenice, pa napustio zgradu.

Podsjećamo, kako je “Blic” već pisao, istog dana zlostavljač je pokušao da namami još jednu djevojčicu u Lučnoj zgradi.

On je, vidjevši da djevojčica ulazi sama u zgradu, ušao za njom i pokušao na silu da je skine. Srećom, djevojčica je uspjela da se otrgne, a u zgradu je u tom trenutku ušla njena majka, što je manijaka uplašilo i on je pobjegao.

Radi se o građaninu Novog Pazara, koji je, kako je majka žrtve napisala na društvenim mrežama ‘namamio’ djevojčicu u ulaz zgrade ‘Bor’, nakon čega joj je podigao jaknu i dodirivao je po tijelu, prenosi Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh