Region

“Pazite se ove djevojke. Pogledajte kako mi izgleda stan nakon nje!”

Smrad se osjeća od ulaska u zgradu, uništen je namještaj, uništen zid, parket…

Stan - Facebook

U popularnoj grupi na Facebooku “I to je Zagreb”, gdje članovi razmijenjuju korisne servisne informacije i objavljuju fotografije Zagreba, pojavila se objava koja je podijeljena gotovo 500 puta među korisnicima mreže, piše “Blic“.

Naime, objavom je korisnica htjela da upozori ostale na “podstanarku iz pakla”. Prema njenim riječima, radi se o djevojci koja je u razgovoru izrazito ljubazna, ali nedostaju joj osnove higijene i pristojnosti. Osim groznog nereda i uništenog namještaja, iza sebe je ostavila i dugove.

Kao dokaz priložene su i fotografije stana u kojem je djevojka živjela sa svoja dva psa.

Stan – Facebook

Pazite se… Traži stan u najam za sebe i svoja 2 psa na području Zagreba. Ne plaća, uništava stanove. Laže (na početku da joj je hitno da se useli, vjerovatno ju je neko izbacio iz prethodnog stana), manipuliše, iskorišćava i traži izgovore da ne dođete u stan dok je tamo.

Stan – Facebook

Ovaj stan je kao poklon dobio kakice po cijelom stanu, smrad koji se osjeti od ulaska u samu zgradu, uništen namještaj, uništen zid i parket, neplaćene režije i sl.

Stan – Facebook

Potpuno je uništen cijeli stan meni bliske osobe i ne znam kako da opišem ljutnju koju osjećam… Podijelite, možda spasite svoje bližnje od ovakvih ljudi“, napisala je članica grupe.

Stan – Facebook


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh