Region

Proveo dan na društvenim mrežama, shvatio koliko je nesretan, pa je riješio da izađe na ulicu i nekoga ubije!

Srbijanska policija uspjela je za za manje od jednog dana otkrije i uhapsi N. Đ. – ubicu mladića Miloša M. na beogradskoj Zvezdari, a kada je priveden i počeo da priča i oni najiskusniji policajci ostali su u šoku!

Miloš Mileusnić - Pink.rs

Kako “Pink” saznaje, osumnjičeni je priznao ubistvo, a njegovo objašnjenje natjeralo je sve prisutne da se naježe!

On je, naime, rekao da je čitav dan i noć proveo na društvenim mrežama, na Facebooku, Twitteru i Instagramu, bio je nevozan ljut i bijesan jer je shvatio koliko je nesretan i da je njegov život bezvrijedan, pa je riješio da izađe na ulicu i nekoga ubije!

Nesretnog mladića Miloša M. nije poznavao niti su imali bilo kakve veze, čak ni na društvenim mrežama. Jednostavno, on je bio prvi na koga je pomahnitali ubica naletio kada je izašao u svoj krvavi pohod!

Da podsjetimo, Miloš M. (24), student iz Čačka, ubijen je juče ujutru u beogradskom naselju Zvezdara, kada se vraćao od djevojke.

Mladić je izboden oko šest sati ujutru, u hodniku zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića 20 A, gdje je živio sa cimerom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh