Region

Tragedija u snijegu: Radoš (29) izašao po drva, pao i smrzao se!

Radoš Tomićević (29) iz sela Palibrčki Grob nedaleko od Ivanjice (Srbija) pronađen je u noći između četvrtka i petka mrtav u snijegu nedaleko od svoje kuće.

Radoš Tomićević - Republika.rs

Tijelo mladića zatekao je smrznuto u smetovima njegov stric, praktično pred kućnim pragom. Na lice mjesta stigla je i ekipa Hitne pomoći, ali bilo je kasno da mu pomognu, već su samo konstatovali smrt.

Za sada nisu poznati detalji tragedije, zna se samo da nije riječ o ubistvu. Prema prvim rezultatima istrage, sumnja se da je Radoš patio od epilepsije i da je dobio napad kada je izašao iz kuće po drva. Šta se stvarno dogodilo, pokazaće najvjerovatnije obdukcija.

Prema riječima našeg sagovornika koji je upućen u detalje ove tragedije, Radoša je pronašao stric, kome se mladić prethodno nije javljao na telefon.

“Mladić je živio sa babom u kući u zaseoku Tomićevići u selu Palibrčki Grob. Stric, koji živi u blizini, zvao ga je telefonom u četvrtak uveče, ali se ovaj nije javljao. Krenuo je da ga traži i našao ga smrznutog u snijegu. Nije bilo tragova nasilja i za sada je misterija šta se zaista desilo. Pričalo se da je Radoš imao epilepsiju, pa postoji teorija da je izašao po drva ili do toaleta, da je dobio napad, pao i onesvijestio se u snijegu. Tako je ležao satima, dok se nije smrzao”, kaže sagovornik.

“Radoš je jedno vrijeme živio u Beogradu, planirao je da tamo završi fakultet i nastavi da živi. Međutim, studije mu nisu krenule kako je zamislio, a u međuvremenu je ostao bez roditelja, pa se vratio da živi u selu. Bio je miran i povučen, svi u kraju su se šokirali kada su čuli da su ga našli smrznutog. Nije bio problematičan, ali nije se ni previše družio sa ljudima iz sela”, kaže sagovornik, piše “Republika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh