Politika

Konakoviću i Nikšiću upućene prijetnje likvidacijom

Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine i lider Naroda i Pravde Elmedin Konaković objavio je na društvenim mrežama prijetnje koje su mu upućene u komentarima na jednom bh.portalu, a kojima se poziva na njegovu i likvidaciju lidera SDP-a BiH Nermina Nikšića.

Elmedin Konaković - Pressmedia.ba

“Očekujem ozbiljne i hitne reakcije sigurnosnih agencija kako bi se otkrili kreatori ovih gnusnih prijetnji. Mi našu borbu nastavljamo još većim žarom”, rekao je Konaković, prenosi portal Radiosarajevo.ba.

Konaković je prijetnje pomenuo govoreći o jučerašnjem usvajanju Budžeta za tekuću godinu i drugim odlukama koje je koalicija na državnom nivou donijela od formiranja vlasti.

“Zovu nas izdajnicima i sad su bolesnici iz tog sistema došli u fazu da nam prijete smrću. U tome imaju ozbiljnu pomoć nekolicine novinara koji kaljaju časnu novinarsku profesiju pišući riječnikom korumpiranog sistema kako smo ‘sluge Zagreba'”, rekao je on.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh