Politika

Sutra posebna sjednica NSRS koju je sazvao Dodik. Obrati će se i Kalabuhov

Sjednica NSRS je sazvana na zahtjev člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Narodna skupština bh. entiteta RS - 20minuta.net

Kako je još ranije najavljeno na sjednicu su pozvani predsjednici parlamentarnih političkih partija i imat će mogućnost da se obrate na sjednici u trajanju do 10 minuta.

Potpredsjednik parlamenta Denis Šulić rekao je ranije Srni da su predsjednici većine parlametarnih stranaka najavili prisustvo posebnoj sjednici, na kojoj će uvodničar biti član Predsjedništva Bih Milorad Dodik, a potom će se obratiti i ruski ambasador Igor Kalabuhov.

Šulić je rekao da će se poslije ruskog ambasadora u parlamentu obratiti predsjednici svih političkih partija koje su se javile do petka, 3. juna do 16.00 časova, piše Raport.

On je istakao da je namjera rukovodstva Narodne skupštine da se čuje glas i vlasti i opozicije i svih političkih partija sa sjedištem u Republici Srpskoj o ovoj važnoj temi ne samo za Republiku Srpsku i BiH, nego i za region i svijet.

Posebnu sjednicu je zakazao Kolegijum Narodne skupštine, a počeće sutra u 15.00 časova.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh