Politika

U Gradišci formirana Opštinska organizacija SDP-a sa najmlađim rukovodstvom

Nakon što je prije mjesec dana održan skup na kome je predstavljeno povjereništvo Opštinske organizacije SDP BiH Gradiška, večeras je u ovom gradu održana i Izborno-izvještajna skupština ove organizacije.

U Gradišci formirana Opštinska organizacija SDP-a sa najmlađim rukovodstvom - PR / Haber.ba

U prepunoj sali Doma kulture, uz prisustvo predsjednika SDP BiH Nermina Nikšića, potpredsjednika SDP BiH Vojina Mijatovića i šefa Kluba SDP BiH u Predstavničkom domu Parlamenta Bosne i Hercegovine Saše Magazinovića, za predsjednika OO SDP BiH Gradiška izabran je dvadesetpetogodišnji Armin Hamzić.

Za članove gradske organizacije SDP BiH Gradiška izabrani su Elvir Lović, Denisa Delić, Adnan Bahtjarević, Vedran Vučetić, Amir Fajković, Dražen Marjanović, Jasmin Šepić i Haris Šabić.

Time je SDP BiH Gradiška večeras postala organizacija SDP-a sa najmlađim rukovodstvom u Bosni i Hercegovine i na to smo jako ponosni.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh