Politika

Dragan Čović čestitao Ramazanski bajram

Neka vam predstojeći Bajram donese obilje blagoslova, mira i blagostanja.

Dragan Čović - PR/Haber.ba

Zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragan Čović u povodu predstojećeg Ramazanskog bajrama uputio je čestitku reisu-l-ulemi Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Huseinu ef. Kavazoviću i svim pripadnicima islamske vjere u Bosni i Hercegovini, prenosi “Fena”.

U povodu velikog islamskog blagdana, Vama i svim vjernicima islamske vjere u Bosni i Hercegovini upućujem najiskrenije čestitke. Neka vam predstojeći Bajram donese obilje blagoslova, mira i blagostanja. Želim da ove blagdanske dane provedete u ozračju vjerničkoga zajedništva, u dobrom zdravlju i obiteljskoj radosti. Neka vam je plemenit i uzvišen predstojeći Bajram“, kaže se u čestitki zamjenika predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragana Čovića, saopćeno je iz Sektora za odnose s javnošću PSBiH.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh