Politika

“Ne bih stao pored Dodika po cijenu da budem najveći izdajnik (bh. entiteta) RS. On bi se objesio kad mjesec dana ne bismo odgovarali na njegove izjave”

Za “Source” portal je govorio Vojin Mijatović iz SDP-a Banjaluka, a tema razgovora bila je inicijativa SDA da se mijenja ime Republika Srpska.

Vojin Mijatović - Source.ba

Bilo je govora i o saradnji opozicije i pozicije u RS-u, te udruženom djelovanju kada je u pitanju reakcija na potez SDA stranke po pitanju promjene naziva, te o sastancima SDP-a iz kojeg dolazi Mijatović i SDA.

Tema razgovora bila je i nova vlada u Sarajevu te njihovi prvi potezi, za koje mnogi kažu da su populistički.

Razgovor poslušajte u priloženom videu portala “Source“:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh