Humanost

Zeničanin prevario Mariju koja mu je platila stan,on je lažov

Prije nešto manje od godinu dana, svi balkanski mediji pisali su o humanom potezu Marije Šerifović koja je pomogla Mustafi Hrustiću iz Zenice koji je spavao ispod mosta.

Ona je tada zbog Mustafe stigla u Zenicu kako bi mu pomogla da pronađe stan. Platila mu je kiriju za period od godinu dana, kao i ‘pokrila’ troškove svih računa, uz tri obroka dnevno u obližnjem restoranu.Također, Mustafa je navodno dobio posao na gradskim bazenima.

Samo nekoliko mjeseci kasnije, Mustafa se oženio i odselio u Zavidoviće, a sve je prošlo vrlo turbulentno o čemu je javno odlučila progovoriti vlasnica stana po imenu Saliha.

Ona je pred kamerama jednog YouTube kanala otkrila mnoge negativne detalje o Mustafi Hrustiću, kojeg je javno optužila da je prevarant i da joj je uništio stan.Problemi su počeli kada je Mustafa želio u stan dovesti svoju novu suprugu i njeno troje djece.

“Nisam to dozvolila, taj stan je premali za njih. Bili su neuredni, stan su mi upropastili totalno. Morala sam mijenjati pod, vodokotlić, vrata su mi isparali… Čak su se u stanu pojavili i žohari. I ovo što kaže da je otišao u Zavidoviće, otišao je zapravo u Srebrenik kod punca i punice. On je sve slagao, počev od tog mosta, pa nadalje. Sve je izmislio da se ljudi sažale”, rekla je vlasnica stana, pa nastavila:

“Mustafa nije sat vremena boravio pod mostom. On neće da radi, kocka, igra kladionicu. Oni su gasili cigare od zid, bacali cigare iza kauča, mogli su mi požar napraviti. Plaćala sam mu i kazne, bila sam dobra prema njemu i nisam ovo zaslužila,pišu “.Vijesti


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh