Humanost

Obradujmo bajramskim paketićima 465 djece iz 13 povratničkih džemata sa područja Opštine Zvornik

Još nekoliko dana je ostalo za prikupljanje donacija za projekat “Bajram je radost za svako dijete” koji organizuju volonteri Humanitarnog udruženja “Ruku na srce”, a koji za cilj ima prikupljanje i podjelu bajramskih paketića za mališane iz socijalno ugroženih porodica.

No image - Haber.ba

Ove godine Udruženje će uz podršku donatora izmamiti osmijeh na licima 465 djece iz 13 povratničkih džemata sa područja Opštine Zvornik.

Akciju pomoći mališanima iz socijalno ugroženih porodica, koja traje još nekoliko dana, možete podržati donacijom slatkiša, igračaka, slikovnica, školskog pribora, novčanim donacijama ili gotovim paketićima.

Donacije možete dostaviti na slijedećim lokacijama u Sarajevu:

  • U prostorije Toner.ba u ulici Hamdije Kreševljakovića 30, prekoputa Kina Meeting Point svakog radnog dana od 9:00 do 17:00h;
  • U Mevlana caffe u ulici Ćurčiluk veliki (Baščaršija), svaki dan od 19:30 do 02:30h;

Novčane donacije moguće je uplatiti na br. Ž.R.: 1990490056036171 (Sparkasse Bank, sa naznakom: Za akciju ‘Bajram je radost za svako dijete’)

Rok za prikupljanje donacija je 24. maj. Za sve dodatne informacije i dostavljanje donacija možete kontaktirati Udruženje putem maila rukunasrce@gmail.com ili Facebooka (https://www.facebook.com/HOSRukuNaSrce?fref=ts)

Bajram je radost za svako dijete – PR/Haber.ba


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh