Humanost

LJUBAV NEMA GRANICA: Mladi fudbaler ocu darovao dio jetre i spasio mu život

Kenan Mudrov, fudbaler Borca iz Jelaha, donirao je dio jetre svom ocu Razimu Mudrovu i nakon uspješne transplatacije, njih dvojica su u fazi oporavka. Doktori kažu, uspješnog.

Ramiz i Kenan Mudrov - Facebook

Kenan je, inače, jedan od najboljih igrača Borca iz Jelaha, ali to ga nije spriječilo da dio jetre donira svom ocu kojem je transplatacija bila preko potrebna.

Obojica se trenutno nalaze u bolnici i njihovo zdravstveno stanje je stabilno, a s obzirom na to da je operacija urađena van granica BiH, nadaju se brzom povratku u BiH.

“Braća Kenan i Vedad Mudrov su jedni od najboljih igrača našeg Borca, a tribine Šibova su nezamislive bez uvijek veselog Gece, i nadamo se da će se što prije vratiti na Šibove”, saopštili su iz kluba, prenosi “Blic“.

Brz oporavak Keno, Geca.Kenan Mudrov i njegov otac Razim Geca Mudrov nalaze se u bolnici gdje je uspjesno izvrsena…

Gepostet von FK "BORAC" JELAH am Donnerstag, 4. April 2019


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh