Crna hronika

Ovo je Vera (50) koju je ubio suprug policajac: Predavala u osnovnoj školi u Podgorici, đacima bila omiljena profesorica

Penzionisani policajac M. D. (52) usmrtio Veru i njihovog sina Đ. D. (12)

Policija Crna Gore - Vijesti.me

Vera D. (50), inače profesorica crnogorskog jezika i književnosti, ubijena je sinoć u Trebinjskoj ulici u Podgorici, kada je njen suprug, penzionisani policajac M. D. (52) usmrtio nju i sina Đ. D. (12), a potom oduzeo sebi život, piše avaz.

Prema dostupnim podacima, Uprava policije trenutno sumnja da je motiv za izvršenje ovog zločina “akumulirano stanje uzrokovano zdravstvenim problemima člana porodice, dječaka koji je tragično preminuo“.

Vera D. je predavala maternji jezik u O.Š. “Sutjeska” u Podgorici, a prema navodima bila je među omiljenim profesorima kod đaka, uvijek vedra i nasmijana, piše Blic.

View this post on Instagram

A post shared by Napuštena mesta Srbija (@sav_taj_ludi_balkan)


Kako se navodi, bila je omiljena i među kolektivom.

Kako navode tamošnji mediji, porodična tragedija dogodila se pola sata nakon ponoći.

U saopćenju Uprave policije se navodi da je M. D. bio njihov penzionisani službenik, dok je V. D. bila prosvjetni radnik.

– Na licu mjesta uviđaj je izvršen od državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici uz sudjelovanje vještaka balističke struke i službenika Odjeljenja bezbijednosti Podgorica – saopćeno je iz policije.

Kako navode, prema za sada raspoloživim informacijama pištolj koji je korišten kao sredstvo izvršenja ovog djela je bio u privatnom posjedu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh