Crna hronika

Lopovi iz BiH poharali butik u Italiji pa napravili početničku grešku

Čim je policija došla na lice mjesta, pregledala je sve nadzorne kamere i u roku od 40 minuta ih uhapsila!

Freepik

Državljani Bosne Hercegovine (22, 24) uhapšeni su sinoć u Vićenci nakon što su pod prijetnjom opljačkali butik u jednom tržnom centru, a do hapšenja je došlo ekspresno, jer su napravili nevjerovatnu grešku, prenose italijanski mediji.

Iako djeluje poput scene iz filma, i to onog lošeg, ova dvojica mladića, koji imaju boravište u regionu Veneto, upali su sa fantomkama u butik, opustošili ga te uz prijetnje uzeli sav novac iz kase.

Čim je policija došla na lice mjesta, pregledala je sve nadzorne kamere i u roku od 40 minuta ih uhapsila!

Naime, ova dvojica mladića su bila toliko uvjerena da ih niko ne može prepoznati jer su nosili fantomke da su usudili da sjednu u bar, svega par desetina metara od butik i naruče sendvič! Na sebi su još uvijek imali odjeću u kojoj su opljačkali butik.

Da li su bili toliko samouvjereni ili je riječ o početničkoj greški, uglavnom, policija je ekspresno odradila posao i oni se nalaze u pritvoru. Protiv njih biće podnesena prijava za tešku krađu, pišu nezavisne.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh