Crna hronika

Tragedija u Bosanskoj Otoci – Kapiten i pomoćni trener Sloge izgubili život u teškoj nesreći

U Bosanskoj Otoci sinoć se dogodila tragedija kada su poginula dvojica muškaraca, a o ovome su se oglasili i iz SDP-a Bosanska Krupa.

Igrači Nogometnog kluba Sloga iz Bosanske Otoke, njih pet je imalo saobraćajnu nesreću i slijetjeli su sa kolovoza pored mosta u Bosanskoj Otoci.

Tri su se fudbalera uspjeli spasiti i izići iz vozila, ali nažalost, u vodi su ostali naš član i kapiten Sloge, Nedžad Mujagić Džoni – zaposlen u JKP ’10. juli’ koji je radio na naplati računa za utrošenu vodu i Fajić Adnan, sin od Fajić Rizaha, nekadašnjeg fudbalera Sloge, koji je i sam nosio dres najdražeg Kluba – inače zaposlen na benzinskoj pumpi Energopetrol – naveli su iz ove stranke.

Kako kažu, ekipe službe za spašavanje na vodi i u vodi i članovi Kajak kanu kluba Kormoran od jutra rade na vađenju olupine i tijela stradalih.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh