Crna hronika

Šefica banke sa računa klijenata sebi prebacila 240.000 KM!?

Protiv Dragane B. iz Višegrada policija je podnijela izvještaj zbog sumnje da je jednu banku oštetila za skoro 250.000 maraka, saznaje Srpskainfo.

depo

Izvještaj protiv nje podnijeli su službenici Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, a sumnjiči se da je počinili krivična djela zloupotreba položaja odgovornog lica i falsifikovanje ili uništavanje službene isprave.

– D. B. se sumnjiči da je navedena krivična djela počinila u periodu od 2018. do 2022. godine obavljajući poslove i zadatke u jednoj finansijskoj instituciji, te tako nanijela materijalnu štetu ovoj finansijskoj instituciji u iznosu od 243.706 KM, a sebi pribavila protivpravnu imovinsku korist u istom iznosu – rekli su u MUP Srpske.

Izvor Srpskainfo pojasnio da je ona radila u jednoj banci, a da je pronevjeru počinila u filijali pomenute banke u Foči.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh