Crna hronika

Pripadnici GSS-a kod Ljubuškog pronašli beživotno tijelo

Tijelo je prevezeno u mostarsku mrtvačnicu gdje će se izvršiti obdukcija.

Pripadnici GSS-a pronašli beživotno tijelo. Fena

Tokom jučerašnjih planiranih aktivnosti vježbe na brdu Butorovica, pripadnici Stanice gorske službe spašavanja Ljubuški uočili su tijelo na nepristupačnom terenu.

O pronalasku tijela obaviještena je Policijska uprava Ljubuški, nakon čega su policijski službenici OKP-a PU Ljubuški na mjestu događaja obavili očevidne radnje, te o svemu izvijestili dežurnu Županijsku tužiteljicu u Širokom Brijegu.

Tijelo je prevezeno u mostarsku mrtvačnicu gdje će se izvršiti obdukcija.

Policijski službenici OKP-a PU Ljubuški poduzimaju sve potrebne mjere i radnje iz svoje nadležnost u cilju razjašnjavanja svih činjenica i okolnosti navedenog događaja, a po kompletiranju predmeta uputit će odgovarajuće izvješće Županijskom tužiteljstvu ŽZH, priopćeno je iz MUP-a Zapadnohercegovačke županije, piše FENA.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh