Crna hronika

Zijad Mutap i drugi ispraćeni zvižduci i povicima “ubice” i “lopovi”

Ispred Suda Bosne i Hercegovine okupio se veliki broj građana koji su došli kako bi pružili podršku porodici Dženana Memića.

Zijad Mutap i drugi ispraćeni zvižduci i povicima “ubice” i “lopovi” - N1

Tokom davanja izjava, optuženi Zijad Mutap i drugi koji su danas oslobođeni, izašli su iz Suda. Prisutni su ih ispratili zvižducima i povicima “lopovi” i “ubice”.

Porodica Memić izašla je iz sudnice nakon što se sudija Branko Perić počeo obraćati Murizu, piše N1.

U prvostepenoj presudi Perić je naveo kako nije bilo dokaza da se van razumne sumnje može donijeti osuđujuća presuda niti da su dokazana djela koja se optuženima stavljaju na teret.

Podršku porodici Memić pružile su i porodice Agić i Dragičević, piše Klix.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh