Crna hronika

OBJAVLJENO KO JE ČOVJEK IZ LAKTAŠA KOJI JE MLADIĆA OTJERAO U SMRT

Poznat je identitet radnika pumpe koji je snimao i ismijavao mladića iz Laktaša koji se na kraju ubio.

radnik

Nakon što je video klip postao viralan, ovaj mladić nije mogao izdržati ismijavanje, te je odlučio da sebi oduzme život, piše Hayat.

Mladić koji je počinio samoubistvo zove se Mladen Dulić, navode korisnici društvenih mreža, dok se radnik benzinske pumpe kako masovno pišu korisnici društvenih mreža zove Veljko Trišić i iz Laktaša je.

On je zaposlen na benzinskoj pumpi “Gligić”, a korisnici društvenih mreža masovno pozivaju na bojkot pomenute benzinske pumpe.

Nastradali mladić očigledno je ozbiljno shvatio prijavu za posao, ali radnik na pumpi nije, te je sve vrijeme snimao, a uz to ga i ismijavao postavljajući mu “provokativna” pitanja.

Zadnje što je mladić rekao je: “Ne mogu ja ovo izdržati”.

Pogledajte video:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh