Crna hronika

Potresne riječi oca i majke tragično preminulog Gorana Karanovića: “Više ti zlotvori ne mogu ništa”

Prnjavor je prije dva dana zadesila velika tragedija, kada je Goran Karanović (19) počinio samoubistvo, a tragično stradali mladić je danas ispraćen na vječni počinak.

sahrana Goranu Karanoviću - Srpskainfo

“Pozdravi, gore, na nebu, svog djeda, a mog oca. Pitat će te ko te poslao njemu, ovako rano. Reci mu, ne boj se, više ti zlotvori ne mogu ništa”, poručio je otac Slobodan Boban Karanović na poslednjem ispraćaju svoga sina.

Porodica tvrdi da su mladića u smrt otjerale komšije, koje su pisale peticije protiv Gorana i napuštenih pasa, koje je mladić čuvao u svom dvorištu. Imao ih je 40.

Porodica stradalog mladića za njegovu smrt okrivljuje i lokalnu vlast, jer je Komunalna policija naredila da psi moraju biti uklonjeni iz sela.

“Ubila te prnjavorska vlast”, rekla je Goranova majka Zora Karanović, nad sinovima grobom, a prenosi Srpskainfo.

Podsjećamo, Goran Karanović oduzeo je sebi život zbog bune koju su digle komšije, a onda se pojavila i komunalna policija koja je poručila da Goran može imati samo dva psa, a da će ostale odvesti. To je sve uznemirilo Gorana koji je na koncu sebi oduzeo život.

Majka ga je našla obješenog u plasteniku. prneosi “Radiosarajevo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh