Crna hronika

U stravičnoj nesreći u Njemačkoj poginuo mladić iz Teslića

Petar Aleksić (23) iz Teslića poginuo je u nedjelju ujutru na autoputu Minhen – Pasau kada je Audijem sletio sa ceste.

saobracajna nesreca - Novi

Kako saznaje Aloonline, sve se dogodilo oko sedam časova ujutru. Mladić se vraćao kući poslije izlaska kada je iz nepoznatog razloga izgubio kontrolu nad vozilom, te sletio sa ceste, a nakon čega se vozilo prevrnulo i udarilo u zaštitnu ogradu. Automobil je ostao da leži na krovu, a zarobljen u smrskanom vozilu, Aleksić je preminuo na licu mjesta.

Saobaćaj je bilo blokiran satima, a na mjestu događaja bile su mnogobrojne policijske patrole, vatrogasci, spasilačke službe te hitna pomoć.

Prema pisanju njemačkog OVB online, na mjesto događaja poslat je i helikopter. Prema pisanju pomenutog medija, šteta na automobilu i auto-putu iznosi oko 65.000 eura.

Mnogobrojni prijatelji i poznanici se na društvenim mrežama opraštaju od Aleksića, a za njega imaju samo riječi hvale. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh