Crna hronika

IDEM NA SAHRANU ŽENE KOJA MI JE LIKVIDIRALA PA ZACEMENTIRALA SINA U BETON: “ŽALIM ZA NJOM”

Uvijek nas je lagala. Kad god sam pitala javlja li se, ona je odgovarala da se javlja. A ona ga je spakovala sa ljubavnikom.

Ovako za “Novosti” navodi Ružica, majka Ivana Stojanovića čije je tijelo pronađeno jučer u kući kod Leskovca u Srbiji, na dan sahrane njegove žene Biljane Stojanović (38), čije je tijelo pronađeno u ponedeljak uvečer i za koju se sada sumnja da ga je ubila i to još prije tri godine, a potom njegovo tijelo zabetonirala!

Kako za “Novosti” navode Ivanovi roditelji, Biljana ih je tri godine lagala da joj se Ivan javlja iz Rusije, gdje je, navodno, radio.Nabijen u bure

Oni kažu da su pored Ivana i Nenada imali još jednog sina koji je preminuo kad je imao četiri godine,piše Srbijadanas

– Ja sam jednog sina od četiri godine sahranila. Jučer idem na sahranu, ja je žalim, a moj sin mrtav, da dočeka da mu koske sahranjujem – jeca Ivanova majka, pišu Novosti.Nikad nam se nije javio. Ona je govorila da se javlja njoj, a i unuke su isto govorile da se tata javlja, kao ne može da razgovara. Pa nije ni mogao kad je nabijen u bure i sahranjen, to se tek sad otkrilo. Njene sestre su nas toliko napadale što se Ivan ne javlja, što se djeci ne javi, što ne dolazi… nije ni mogao da se javi iz bureta – kaže Ivanov otac: Prije tri godine Ivan je otišao za Rusiju. Od tada nismo čuli ništa od njega. Jedino je snaha uvuhek govorila da joj se javlja, stigao je, svaki mjesec, sve dobro, sve u redu. Kad odemo kod nje, ona ga kao pozove, ode u drugu sobu i izmisli neki razlog zašto ne može sad da priča kako bi izbjegao razgovor.”

Sinu se činilo sumnjivo

Ivanovo tijelo je pronašao brat zabetonirano.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh