Crna hronika

O NESREĆI SE OGLASILA I SUPRUGA DANISA TANOVIĆA: OBJAVILA ORHANOVU FOTOGRAFIJU IZ DJETINJSTVA

Maelys de Rudder Tanović, supruga bh. proslavljenog reditelja Danisa Tanovića, oglasila se na društvenim mrežama povodom saobraćajne nesreće u kojoj je teško povrijeđen njihov sin Orhan.

Maelys de Rudder Tanovic - Hayat

Podsjećamo da se nesreća dogodila u petak navečer kada je tinejdžera udario Porche kojim je upravljao Benjamin Spahović.

Moj predivni sin Orhan treba vašu ljubav upravo sada. Ovo je njegova stara slika. On je sada zgodan, ljubazan i snažan 17-godišnjak, koji ispunjava naše dane radošću i životom. U petak ga je udario automobil koji je vozio prebrzo. O njemu brine najprofesionalnije i najposvećenije medicinsko osoblje i znam da je u najboljim rukama. Molim se za njegov potpuni oporavak. Molimo vas da nam se pridružite svojim molitvama. Hvala vam – napisala je Maelys de Rudder. prneosi “Hayat“.

Orhan Tanović – Hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh