Crna hronika

BILA SI ANĐEO KOJI HODA ZEMLJOM: Prijatelji i poznate ličnosti opraštaju se od Ksenije Vučić (FOTO)

Ksenija Vučić, poznata novinarka i prva supruga predsjednika Srbije Aleksandra Vučića iznenada je večeras preminula u 56. godini u Beogradu.

Ta vijest pogodila je mnoge poznate ličnosti, koji se redom opraštaju od Ksenije i izražavaju saučešće njenoj porodici,piše Kurir.

“Lepa moja, dobra, najposebnija drugarice. Provele smo 25 godina zajedno, sinoć se smejale i radovale budućim danima. Ne verujem, neću da prihvatim i urlam od bola. Rekla si vidimo se u ponedeljak, vesela i nasmejana. Hvala ti za iskreno prijateljstvo, putuj sa anđelima. Ti si bila anđeo koji hoda zemljom. Zbogom moja Ksendžo”, poručila je modna kreatorka Verica Rakočević.

“Preminula je Ksenija Vučić. Neka počiva u miru. Saučešće porodici. Molim sve da se suzdrže od bezdušnih komentara. U smrti se svi isto zovemo i prezivamo”, napisao je Milan Radulović Laća, sin Marine Tucaković.

Jelena Trivan se oglasila na svom Tviteru rečima:

“Bila je najlojalniji, prijatelj, borac, čovek. Zaslužila je svako poštovanje na ovom svetu i večiti mir. Nikad neću prihvatiti da te nema”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh