Crna hronika

“BILA SAM UNAKAŽENA” Ovako je srpska jutjuberka pričala o svom najvećem problemu: “Mama me ošišala, PLAKALA sam 3 sata”

Kristina Kika Đukić, srpska jutjuberka, izvršila je samoubistvo, a u maju prošle godine je sa svojim pratiocima, kojih ima 700.000, podelila svoje najveće psihičke probleme sa kojima se dugo borila.

kurir

Ona je otvoreno na svom jutjub kanalu pričala o tome koliko je bila nesrećna zbog situacije sa svojom kosom i fotografijama dokumentovala kako je majka ošišala, ali i da je, zbog stanja u kom se nalazila, morala da nosi perike kako bi izašla na ulicu.Zbog loše nadogradnje koju je Kristina Kika Đukić imala na glavi došlo je do komplikacija usled kojih je bilo neophodno da se reši te nadogradnje, ali i svoje prirodne kose zbog nekvalitetnog umetka.Naime, kako je Kika navela u jednom od svojih snimaka, u tom poduhvatu pomogla joj je majka. Nakon skraćivanja kose, tragično nastradala jutjuberka navodi da se od tog trenutka sve promenilo. Njena plava duga kosa bila je odlika njenog samopouzdanja. Kada sam se pogledala u ogledalo počela sam da plačem, moja kosa bila je moje samopouzdanje – rekla je Kika tada.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh