Crna hronika

Preminula direktorica Doma zdravlja Zijada Salihagić

Kantonalna zastupnica u Skupštini Srednjobosanskog kantona i direktorica Doma zdravlja Fojnica Zijada Salihagić iznenadala je preminula, a od nje se opraštaju brojni prijatelji i poznanici putem društvenih mreža.

Zijada Salihagić - Facebook

Kantonalna organizacija Žene SDA SBK također se oprostila od svoje predstavnice.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

“S velikim bolom i tugom vas obavještavamo da nas je zauvijek napustila naša dugogodišnja članica i draga prijateljica, predsjednica Općinske organizacije Žene SDA Fojnica, kantonalna zastupnica u Skupštini SBK i direktorica Doma zdravlja Fojnica, Zijada Salihagić.

Naša Zijada, žena vedrog duha i širokog osmijeha, naš veliki borac je, nažalost, izgubila svoju posljednju bitku.

Teško je riječima opisati osobine koje su je krasile kao čovjeka, vrijednu i aktivnu članicu SDA i bosanskohercegovačkog društva, kao i ogromnu prazninu koju je ostavila iza sebe.

S ljubavlju, poštovanjem i velikom zahvalnošću ćemo čuvati sjećanje na vedri lik i plemenita djela ove divne osobe , požrtvovane majke i supruge, vrijedne saradnice, zastupnice, drage i iskrene prijateljice.

S ljubavlju, poštovanjem i velikom zahvalnošću ćemo čuvati sjećanje na vedri lik i plemenita djela ove divne osobe , požrtvovane majke i supruge, vrijedne saradnice, zastupnice, drage i iskrene prijateljice.

Članovima porodice izražavamo iskreno saučešće i molimo Allaha dž.š. da našoj Zijadi podari lijepi džennet,a njima sabur i snagu u ovim teškim trenucima.

‘A ti, o dušo smirena, vrati se Gospodaru svome zadovoljna, a i On tobom zadovoljan, pa uđi među robove Moje i uđi u džennet Moj'”; poručili su iz KO SBK SDA.

S velikim bolom i tugom vas obavještavamo da nas je zauvijek napustila naša dugogodišnja članica i draga prijateljica,…

Objavljuje Kantonalna organizacija Žene SDA SBKPetak, 26. ožujka 2021.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh