Crna hronika

Emotivna ispovijest Muriza Memića: “Rekla mi je: ‘Žao mi je, Dženan je umro’. Munevera i Arijana mi iza leđa, a ja sam joj samo rekao ‘Dobro, hvala vam'”

Emotivna ispovijest Muriza Memića…

Muriz Memić - Screenshot / Source.ba

Muriz Memić, otac ubijenog Dženana Memića, govorio je za Source portal.

Ovaj put sa Murizom nismo razgovarali o slučaju “Dženan Memić”, o procesu koji se godinama vodi, o sudijama, tužiocima, nerazjašnjenim okolnostima…

Ovaj put smo sa Murizom razgovarali o životu njega i njegovog sina, danu kada je Dženan nastradao i kada je preminuo, sjećanjima na rahmetli Dženana, prenosi Source .

U nastavku pogledajte cijeli intervju sa Murizom Memićem.

 


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh