Crna hronika

Provaljeno u stan sestara Grešl u Mostaru

Jedan od stanara vidio dvije osobe kako bježe

Zgrada u Ulici Mile Budaka - Bljesak.info

Dvije nepoznate osobe sinoć su, kako nam je potvrđeno, provalie u stan sestara Grešl, Ranke i Vere u ulici Mile Budaka u Mostaru.

Kako nam je potvrđeno u MUP-u Hercegovačko-neretvanskog kantona, provalnici su u stan, koji se nalazi u prizemlju zgrade, ušli preko balkona.

-Jedan od stanara je vidio dvije osobe da bježe iz stana, što je odmah prijavio policiji. Izlaskom na lice mjesta, uočeno je kako je u stanu sve ispreturano, a nakon uviđaja imat ćemo više informacija-kratko nam je kazao Ljudevit Marić, portparol MUP-a HNK.

Tijela nesretnih sestara su, podsjetimo, pronađena u nedjelju, 30.novembra u večernjim satima u poodmakloj fazi raspada. Nakon uviđaja je utvrđeno da su preminule prirodnom smrću, piše “Faktor“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh