Crna hronika

Pripremao božićnu pečenicu, pa ga pogodio zalutali metak

 Fočak čiji su inicijali I.N. (65) ranjen je u predjelu desne nadlaktice od zalutalog metka, rečeno je “Srni” u fočanskoj Policijskoj upravi, a iz Univrzitetske bolnice je potvrđeno da je riječ o lakšoj povredi.

Hitna pomoć - Ilustracija/Nezavisne.com

– Povrijeđeno lice zbrinuto je u bolnici i stabilnog je zdravstvenog stanja, a riječ je o lakšoj tjelesnoj povredi – rekao je “Srni” dežurni hirug Maksim Kovačević.

Do ranjavanja je došlo u jutarnjim satima u Ulici Svetog Nikole, kada je ispred porodične kuće lice I.N. pripremalo pečenicu za predstojeći Božić.

Ranjeno lice osjetilo je bol i primijetilo krv, a povreda je, najvjerovatnije, nastala od zalutalog metka, nepoznatog kalibra, rekli su u policiji.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske uprave Foča, a o ovom događaju obaviješten je dežurni tužilac.

Iz Policijske uprave Foča još jednom apeluju da se građani tokom praznika uzdrže od upotrebe vatrenog oružja i pirotehničkih sredstava, kako bi praznične dane proveli u miru i radosti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh