Crna hronika

Policija obavila uviđaj / Smrskano vozilo Bosanca: Kamionom prošao kroz crveno i zakucao se u 37-godišnjaka

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dva sata poslije ponoći dogodila u Lincu u Austriji povrijeđene su dvije osobe, među kojima je i 37-godišnji Bosanac.

Nesreća u Austriji - Screenshot

Do nesreće je došlo kada je kamion, kojim je upravljao 25-godišnji Rumun, udario u automobil, za čijim upravljačem je bio Bosanac, piše “Avaz“.

Kako pišu austrijski mediji, vozač kamiona je navodno prošao kroz crveno svjetlo na raskrsnici nakon čega je udario u automobil kojim je upravljao Bosanac.

Vozilo je usljed jakog udara skoro smrskano. Alarmirani su i tamošnji vatrogasci, koji su morali sjeći vozilo da izvuku Bosanca.

Austrijska policija je objavila da kod državljanina BiH nije našla potrebnu dokumentaciju o vlasništvu vozila.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh