Crna hronika

Uvozio i prodavao automobile bez dozvole

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik, podnijeli su Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina, izvještaj protiv V.C. (28) iz Zvornika, koji se sumnjiči da je nelegalno uvozio automobile te ih preprodavao u RS.

Ilustracija - Polovniautomobili.com

Izvještaj je podnesen za krivično djelo “Nedozvoljena trgovina”.

Naime, V.C. se sumnjiči da je u periodu od 01.01.2017. godine do 31.12.2018. godine, u namjeri da pribavi imovinsku korist, nemajući ovlaštenje za trgovinu, iz inostranstva uvezao veći broj putničkih automobila u vrijednosti od 33.447,90 KM, koja je zatim prodavao fizičkim licima na području Republike Srpske“, navodi se u saopštenju PU Zvornik.

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik u saradnji sa nadležnim organima, nastavit će sa preduzimanjem potrebnih mjera i radnji u cilju otkrivanja i dokumentovanja i drugih krivičnih djela ili prekršaja iz ove oblasti, pišu “Nezavisne“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh