Crna hronika

Video s mjesta kolapsa kod Jablanice: “Ovaj snijeg čisti neko moćno preduzeće”

Putnici koji su zapeli u kolonama u Jablanici zbog snijega koji je doveo do saobraćajnog kolapsa u ovom gradu, počeli su prenositi situaciju putem društvenih mreža.

Snijeg u Jablanici - Screenshot/Facebook

Snijega je, kažu, 20 centimetara na cesti i “ne postoji niko odgovoran da pokuša riješiti ovaj problem”.

Jedan od korisnika Facebooka tako je napisao kako je “prekinuta žila kucavica”.

“Najgore što će neko sutra reć za sve ovo: Šta me briga”, govori mladić u videozapisu dok obilazi automobile koji su zapeli u snijegu, piše “Bljesak“.

“Ceste održava neko jako moćno preduzeće, a na radiju Federacije uopšte nema vijesti da je cesta u kolapsu već tri sata. Ovdje imamo i dva zaglavljena autobusa i hitno trebamo doktora”, dodao je u svom videozapisu mladić na Facebooku.

Žila kucavica je prekinuta, hitno trebamo doktora

Gepostet von Almir Sose am Dienstag, 22. Januar 2019


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh