Crna hronika

OPŠTA MAKLJAŽA NA GRANICI: Kolima krenuo preko reda, a onda je nastao haos!

Poslije novogodišnjih praznika veliki broj turista koji su boravili u BiH danas je krenuo kući zbog čega su se stvorile gužve na nekoliko graničnih prelaza na sjeveru zemlje.

Tuča na granici - Screenshot/Facebook

Zbog kolana koje su se formirale na izlazu iz BiH danas je došlo do masovne tuče u Bosanskoj Gradišci, piše “Radio Sarajevo“.

Naime, poznato je da u Gradišci postoje momci koji “prevode” ljude da brže pređu granicu i izbjegnu višesatno čekanje u kolonama.

Takva situacija se dogodila i danas, a kada je jedan muškarac pokušao vozilom da se ubaci u kolonu, a drugi mu to nisu dozvolili nastao je haos.

Upozoravamo da je snimak uznemirujućeg sadržaja.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh