BiH

U ponedjeljak Dan žalosti u Stocu zbog tragične pogibije dvojice mladića u Bregavi

Zbog tragične smrti dvojice mladića iz Vidova Polja, F. S. i M. V. stradalih u prometnoj nesreći 11. veljače, gradonačelnik Stjepan Bošković proglasio je ponedjeljak, 19. veljače, Danom žalosti na području Grada Stoca.

Stolac - Stolac City

Dan žalosti obilježit će se isticanjem zastava na pola koplja na zgradi Grada Stoca, te na zgradama u kojima su smještene javne ustanove i javna poduzeća i ustanova kojima je osnivač Grad Stolac.

“Na Dan žalosti neće se na javnim mjestima održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera. Organizatori javnih programa i sadržaja, kao i fizičke i pravne osobe koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost dužni su svoje poslovanje obavljati primjereno Danu žalosti”, izvijestili su iz ureda gradonačelnika Stoca.

U subotu je pronađeno tijelo M.V. (20), mladića za kojim se vodila potraga od ponedjeljka “Tijelo je pronađeno 4-5 kilometara nizvodno od mjesta gdje je pronađeno vozilo kod separacije”, istaknuo Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a HNK.

Na mjestu nesreće je obavljen očevid, a obdukcija se očekuje u idućim danima.

Podsjetimo, tijelo F.S. (20) izvučeno je u utorak iz vozila Jeep Compas, koje je pronađeno u Bregavi, na lokalitetu Pitića brijeg na ulazu u Stolac. Obdukcija je potvrdila kkao je F.S. preminuo posljedicom utapanja. Mladići su u nedjelju navečer bili u jednom kafiću u Stocu, gdje im je S.P. dao ključeve od Jeepa da odu u Vidovo polje. Nažalost, pod još neutvrđenim okolnostima, oni su vozilom sletjeli u Bregavu. prenosi n1


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh