BiH

Poznat identitet policajca koji je ubio žensku osobu u Tuzli

Večeras oko 21.00 sati PS Centar je zaprimila prijavu da je u TC Sjenjak u Tuzli došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane muške osobe kojom prilikom je jedna ženska osoba zadobila povrede usljed kojih je podlegla.

Policija FBiH - Nezavisne.com

– Osumnjičeni muškarac se udaljio sa lica mjesta, nakon čega je brzom intervencijom policijskih službenika pronađen i istom je oduzeta sloboda, navode iz MUP-a TK.

Uviđaj na licu mjesta vrši kantonalni tužilac i policijski službenici Odsjeka za opći kriminalitet Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP TK, nakon kojeg će biti poznato više informacija.

Kako smo ranije objavili, u ubijenu žensku osoba je iz pištolja pucao dugogodišnji policijski službenik. Kako nam je nezvanično rečeno radi se o policijskom službeniku Elvisu Ć.

Policija utvrđuje sve okolnosti, pa i one u kakvom je odnosu policijski službenik bio sa ubijenom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh