BiH

“OD SUNČANOG NEBA DO MRAKA U PODNE” – Krenulo nevrijeme u Banjaluci, kiša pljušti, vjetar nosi sve sa sobom

Republički hidrometeorološki zavod upozorio je da se danas ponovo može očekivati olujni vjetar posebno na zapadu i sjeveru BiH uz lokalne nepogode.

Oluja u Banjaluci, Foto: Printscreen/Twitter/@bl_portal

Jako olujno nevreme praćeno vetrom i ledom ponovo je stiglo u Banjaluku, javljaju Nezavisne.

Veliko naoblačenje smanjilo je vidljivost na ulicama najvećeg grada Republike Srpske.

Republički hidrometeorološki zavod upozorio je da se danas ponovo može očekivati olujni vjetar posebno na zapadu i sjeveru BiH uz lokalne nepogode.

Na snimku se vidi da je neke dijelove grada pogodio i grad, pišu Nezavisne.

Sutra se očekuje naglo osvježenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Crveni meteoalarm je upaljen u Srbiji, a narandžasti u Hrvatskoj, jer meteorolozi za danas nakon visokih temperatura najavljuju veliku oluju.

Ovo je haos, sva sam mokra. Od sunčanog neba do mraka u podne. Ajde što pada kiša, nego ovaj vetar nosi sve sa sobom”, kaže čitateljka BL portala, koja se pita kako smo došli u situaciju da kao u američkim filmovima odbrojavamo trenutke do nove oluje.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh