BiH

Sunčano jutro u BiH, u Neumu 29 stepeni

U Bosni i Hercegovini jutros je sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

Temperature zraka u 08 sati: Bjelašnica 16 stupnjeva, Sokolac 17, Široki Brijeg 19, Drvar i Ivan Sedlo 20, Bugojno, Sanski Most i Zenica 21, Banja Luka, Sarajevo, Srebrenica, Tuzla i Zvornik 22, Doboj, Mostar, Stolac i Trebinje 24, Bihać, Bijeljina, Gradačac, Livno i Prijedor 25, Neum 29 stupnjeva. Atmosferski tlak je u Sarajevu iznosio 944 milibara, za 2 milibara je viši od normalnog i sporo raste.

Danas će u Bosni i Hercegovini biti pretežno sunčano i vruće. U večernjim satima u sjevernim područjima se očekuju jači lokalni pljuskovi praćeni grmljavinom. Lokalno je moguća i pojava grada. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 32 i 38 stupnjeva.

U Sarajevu sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Najviša dnevna temperatura zraka oko 35 stupnjeva, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH, piše FENA.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh