BiH

Prelijep dan u Mostaru, praznična atmosfera na svakom pedlju grada

Mostar je danas jedan od najposjećenijih i najtraženijih gradova u Bosni i Hercegovini. Neočekivano lijepo vrijeme dočekalo je goste ovog grada posljednjeg dana godine koju ispraćamo, a praznična atmosfera osjećala se na svakom pedlju Mostara.

Epicentar je naravno na Šetalištu, gdje je danas organizovana Dječja nova godina u sklopu Adventa, uz niz iznenađenja za najmlađe posjetioce.

Sa njima se družio Djed Mraz, dajući im skromne poklone, a na pozornici je upriličena priredba uz nastupe horova osnovnih škola i ansambla Lutkarskog pozorišta Mostar. Voditeljica programa bila je mostarska glumica Fatima Kazazić – Obad.

Svečani doček na otvorenom u gradu na Neretvi započinje od 21 sat nastupom grupe Gabriel, a potom će na pozornicu zvijezda večeri Željko Bebek koji će Mostarce uvesti u Novu godinu. Očekuje se oko 15 hiljada posjetilaca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh