BiH

U BiH sutra umjereno do pretežno oblačno, po kotlinama i uz riječne tokove magla i niska oblačnost

U Bosni i Hercegovini sutra će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove s maglom i niskim oblacima.

Oblačno vrijeme - Facebook

Vjetar slab do umjeren južnog i jugozapadnog smjera, a u Krajini na momente i pojačan. Jutarnja temperatura od 2 do 8, a najviša dnevna od 7 do 14 stupnjeva.

U Sarajevu umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U nižim dijelovima grada moguća je magla ili niska oblačnost. Jutarnja temperatura oko 3, a najviša dnevna oko 8 stupnjeva

U Bosni i Herecegovini danas je bilo umjereno od pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove bilo je magle i niskih oblaka.

Temperature zraka u 13 sati: Bjelašnica 0 stupnjeva, Sokolac 4, Ivan Sedlo 5, Sarajevo i Zenica 6, Livno 7, Bugojno, Drvar, Gradačac i Srebrenica 8, Bijeljina, Stolac i Zvornik 9, Mostar, Neum i Široki Brijeg 10, Banja Luka, Doboj, Prijedor, Trebinje i Tuzla 11, Sanski Most 12 i Bihać 14 stupnjeva, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH, piše Fena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh