BiH

Vojin Mijatović oštar na Facebooku: ‘Patriote, samo nastavite da lajete…’

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a BiH, jutros je putem facebooka poslao poruku, kako je rekao “patriotama”, dodajući da nema izdaje Bosne i Hercegovine.

Vojin Mijatović - Vijesti.ba

Njegovu objavu na Facebooku prenosimo u cijelosti:

“NEMOJTE DA VAS ZAVARA MOJA ĆUTNJA “PATRIOTE”

Potpuna histerija ovih dana je proizvod gubitka vlasti i ništa drugo, strah od procesuiranja i istine.
Vlast na svim nivoima će se formirati u nedeljama ispred nas i jasno je ko će biti većina na nivou države i u oba entiteta.

Pokreta za državu naravno opstaje i ide dalje, razgovaraćemo i sa SDA da li ostaju ili ne, ali ćemo razgovarati sa Edinom Ramićem i Bakirom Izetbegovićem ljudima koji su sa nama kreirali Pokret i koji su pokazali političku zrelost za ovakav projekat.

Sa raznim Adilima, Ramizima i sličnima koji žive u Tuzli i Sarajevu a glume zaštitnike povratnika u Republici Srpskoj nema razgovora njima ide revizija decenijskog (ne) rada i budžetske potrošnje i naravno u javnost sve.

Sporazum Pokreta će biti implementiran, na jednak način za sve stranke koje su dale vidljiv doprinos. Razgovaraćemo sa ljudima iz NIP-a da se pridruže pokretu jer u kampanji nisu radili protiv Pokreta, a ni po koju cenu nema razgovora sa Jusufima i ostalima iz platforme koji su radili protiv Pokreta.

Vidim cvile “patriote” kako je moj drug Saša Grbić bio pripadnik VRS, ne znam šta vam nije jasno, puno ljudi u SDP BiH su bili pripadnici VRS, ARBiH i HVO, ne znam gde zapeo vaš mozak 2022. godina je “patriote”.

Ali naravno ne smeta vama to, vama smeta što ste izgubili službena auta, reprezentacije i budžetski novac, pa ste naprasno postali “patriote”. Vrlo brzo obajvljujemo spisak vaše uže i šire porodice i gde ste ih sve zaposlili na budžetu da vide građani koliko koštate u totalu ovu državu.

I da odgovorim svima koji mi danima šalju poruke, veći sam Bosanac i patriota od 80% ovih što se busaju u prsa, nema nikakave izdaje interesa BiH ovo je samo osmišljena histerija jer neki odlaze u opoziciju, a drugi koji su se ponadali da će u vlast ostaju večita opozicija.

I samo nastavite da lajete, sačekaću da se formira vlast na svim nivoima, a onda ću vas pregaziti, spremite se da odgovarate javnosti i istražnim organima spremaju se materijali, malo je jedan šleper da sve dovuče.

Živela Bosna i Hercegovina zemlja svih njenih ljudi.

2022. je godina i odluke u ovoj zemlji donosimo svi, svidelo se to vama ili ne “patriote””, napisao je Vojin Mijatović na Facebooku. prneosi “Radiosarajevo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh