BiH

Godišnjica smrti male Džene: Majka objavila prepisku s doktorkom

Amila Gadžun, majka djevojčice Džene koja je preminula u novembru prošle godine, prisjetila se kobnog odlaska na polikliniku u Sarajevo 8. novembra 2021.

Dzena Gadzun - Facebook

Ona je, povodom godišnjice od ‘kobnog dana’, na Fejsbuku objavila prepisku s doktorkom koja joj je poslala lokaciju na kojoj će Dženi nešto kasnije početi operacija očnog kapka.

“Na današnji datum 8.11. desio se jedan horor koji nas i dan danas prati, koji se ne može zaboraviti nikada”, navodi majka u objavi prozivajući ljekare koje smatra odgovorim za smrt svoje djevojčice. prneosi “N1“.

“Lokacija koja nam je poslana na samom putu za Sarajevo ovog kobnog datuma, ne znajući da se radi o jednoj rupetini gdje uništavaju živote svojim nezakonitim radnjama”, odaje i majka između ostalog.

“Nikada vam neću halaliti što ste ubili nešto što sam rodila, dvije godine sam toliko pažnje posvetila, nešto za šta sam živjela i disala a vi ste to svjesno uništili za 40 minuta … I niko još za to ne odgovara!”.

Podsjetimo, djevojčica Džena Gadžun je pala u komu nakon anestezije i ubrzo nakon toga preminula.

Ni godinu dana nakon njene smrti niko nije doveden pred lice pravde.

Ovaj tragični slučaj još uvijek čeka sudski epilog.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh