BiH

Danas i u narednim danima u BiH sunčano i toplo vrijeme

U BiH se danas očekuje sunčano vrijeme. Prije podne u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove magla i niska naoblaka. Vjetar slab, veći dio dana, sjeverni i sjeveroistočni.

Jesen - Radiosarajevo.ba

Jutarnja temperatura od 8 do 14, na jugu do 16, a dnevna od 18 do 24, na jugu do 27 celzija.

U Sarajevu sunčano. Jutarnja temperatura oko 8, a dnevna oko 22 stepena.

U petak će biti sunčano. U Bosni po kotlinama i uz riječne tokova, prije podne, magla i niska naoblaka. Jutarnja temperatura od 7 do 13, na jugu do 16, a dnevna od 18 do 24, na jugu do 27 stepeni.

U subotu se očekuje pretežno sunčano. U prvom dijelu dana u Bosni po kotlinama i uz riječne tokova magla i niska naoblaka. Jutarnja temperatura od 6 do 12, na jugu do 15, a dnevna od 18 do 23, na jugu do 27 celzija.

U nedjelju se ponovo očekuje sunčano. Veći dio prijepodneva u Bosni po kotlinama i uz riječne tokova magla i niska naoblaka. Jutarnja temperatura od 6 do 13, na jugu do 16, a dnevna od 18 do 24, na jugu do 27 stepeni. prenosi klix


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh