BiH

CIK BiH donio naredbu o ponovnom brojanju glasačkih listića u Glavnom centru za brojanje

CIK BiH je danas razmatrala zahtjeve za ponovno brojanje glasova i u vezi s tim je odlučila da će, u nekim slučajevima po službenoj dužnosti, a u nekim slučajevima po zahtjevu, donijeti naredbu o ponovnom brojanju glasačkih listića

Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine je na danas održanoj 70. sjednici usvojila žalbu Socijaldemokratske partije BiH (SDP) i donijela odluku o prvoj izmjeni odluke o utvrđivanju i objavljivanju rezultata Općih izbora u Bosni i Hercegovini 2022. godine.

Odluka će biti objavljena na web-stranici Centralne izborne komisije BiH www.izbori.ba i smatrat će se da je danom objave ista dostavljena svim učesnicima u izbornom procesu.

Centralna izborna komisija BiH je danas razmatrala zahtjeve za ponovno brojanje glasova i u vezi s tim je odlučila da će, u nekim slučajevima po službenoj dužnosti, a u nekim slučajevima po zahtjevu, donijeti naredbu o ponovnom brojanju glasačkih listića u Glavnom centru za brojanje.

Danas usvojena Naredba će biti objavljena na web-stranici Centralne izborne komisije BiH www.izbori.ba i smatrat će se da je danom objave ista dostavljena svim učesnicima u izbornom procesu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh