BiH

Nova atrakcija u Hercegovini: Poljakinja došla na odmor balonom, oduševila se i pokrenula biznis…

Po njezinim riječima, oni su prva kompanija koja nudi komercijalne panoramske letove u BiH i potpuno su legalni i ovlašteni od strane civilnog zrakoplovstva

Turizam u Hercegovini uz brojne aktivnosti dobio je i novu turističku atrakciju, i to panoramski let balonom na vrući zrak.

– Došli smo u Hercegovinu prošle godine u rujnu na odmor balonom, napravili smo nekoliko letova da provjerimo stanje i svidjelo nam se mjesto, pa smo odlučili ovdje otvoriti tvrtku koja se zove Dream Team Ballon – rekla je Poljakinja Anna Wrońska te dodala kako se ona i njezin partner Ayberk Okan bave ovim poslom preko deset godina profesionalno.

Po njezinim riječima, oni su prva kompanija koja nudi komercijalne panoramske letove u BiH i potpuno su legalni i ovlašteni od strane civilnog zrakoplovstva.

– Mislimo da letenje balonom uvijek izaziva zanimanje stranih i domaćih turista, tako da ima veliki potencijal da neturističko mjesto postane turističko i da potakne ljude da posjete mjesta koja su vidjeli iz zraka – kazala je Wrońska.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh