BiH

Sunčano i toplo vrijeme u BiH, kakvo vrijeme nas očekuje za vikend

U Bosni i Hercegovini danas sunčano i toplo vrijeme. Tokom dana, uz malu do umjerenu oblačnost. Prije podne u centralnim područjima malo svježije u odnosu na krajnji jug i sjever naše zemlje.

Vrućina - Doznajemo.com

Vjetar slab do umjeren istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnje temperature od 15 do 20, na jugu od 24, a najviša dnevna od 31 do 38, na jugu do 40 stepeni.

U Sarajevu sunčano vrijeme uz malu oblačnost. Jutarnja temperatura oko 15, a najviša dnevna temperatura oko 35 stepeni.

Za sutra se najavljuje sunčano i vrlo toplo vrijeme. Jutarnje temperature od 16 do 22, na jugu zemlje do 25, a najviše dnevne temperature od 32 do 39, na jugu do 41 stepen.

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, u subotu se očekuje sunčano i vrlo toplo. Tokom dana, uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnje temperature od 16 do 22, na jugu do 25, a najviše dnevne temperature od 32 do 39, na jugu do 41 stepen.

Za nedjelju se najavljuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Tokom dana, razvojem oblačnosti, u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima sa kišom i pljuskovima. Jutarnje temperature od 15 do 21, na jugu zemlje do 25, a najviše dnevne temperature od 28 do 33, na jugu do 36 stepeni. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh