BiH

Omladinski iftar ispod Starog mosta

Poziv za sve mlade građane Mostara i posjetitelje da se pridruže Omladinskom iftaru ispod Starog mosta.

Omladinski iftar ispod Starog mosta - PR / Haber.ba

U sklopu programa “Ramazan u Mostaru”, koji se organizuje ispred Grada Mostara, Kluba vijećnika Bošnjaka u Gradskom vijeću, Medžlisa Islamske zajednice, Centra za kulturu i BZK “Preporod”, planiran je Omladinski iftar u utorak, 19.4.2022. godine, na platou ispod Starog mosta, a prijave su otvorene za sve!

Za navedeni iftar prijave su obavezne!

Građani se mogu prijaviti na linku:

https://forms.gle/xHwQFBooq5kvxAky8, porukom ili pozivom na broj +38761060322.

Za ovaj događaj organizatori poručuju : “Ne propustite da iftarimo zajedno u prelijepom okruženju Starog mosta u Mostaru i pošaljemo poruke mira i tolerancije iz Mostara”
Očekujemo vas!

Budite dio lijepe priče “Ramazan u Mostaru”!

Iz Organizacionog odbora “Ramazan u Mostaru”, najavljuju i velike događaje na Trgu Musala i Centru za kulturu u periodu od 23.aprila do 2.maja.

Najjezgrovitiji sadržaj počinje koncertom Armina Muzaferije, 23.aprila poslije iftara.

Na Trgu Musala građane očekuje posebno osvjetljeni ambijent, sa promenadom i izlagačima koji će građanima Mostara predstaviti svoje proizvode, zajedno se častiti slasticama i uživati u sadržajima za djecu i mlade. Svi sadržaji su planirani u periodu nakon iftara.

Na Trgu Musale održat će se događaji i koncerti Mustafe Isakovića, Selme Droce i Adnana Pajevića, zajednički veliki iftar za Mostarce sa preko 1.000 posjetitelja i koncert učenika osnovnih škola uoči 27.noći Lejletul-kadr, te Bajramski koncert grupe Divanhana koji će biti održan 2.maja u Centru za kulturu.

Omladinski iftar ispod Starog mosta – PR / Haber.ba


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh