BiH

Dodik stigao u Mostar, sastaje se sa članovima Gradskog odbora SNSD-a

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik je stigao u Mostar, te se u hotelu Mepas sastao sa članovima Gradskog odbora SNSD-a, gdje će razgovarati o aktualnim pitanjima i detaljno se informisati o stanju na jugu naše zemlje.

Milorad Dodik - Novi

Tokom sastanka Dodik će sa predsjednikom Gradskog odbora SNSD-a Mostar Veliborom Milivojevićem i članovima stranačkog Predsjedništva bez sumnje govoriti i o proteklim izborima u Republici Srbiji, te uspješno organiziranom glasanju u mostarskom Konzulatu gdje je zabilježena velika izlaznost Srba koji imaju državljanstvo te zemlje.

Dodik će, kako saznajemo sutra boraviti na svečanoj ceremoniji otvaranja 23. Međunarodnog sajma privrede u Mostaru, gdje se očekuje dolazak brojnih gostiju i visokih zvaničnika iz naše zemlje i regiona.

Svoj dolazak su između ostalih najavili predsjednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić, premijer Republike Hrvatske Andrej Plenković, predsjednik Vlade Federacije BiH Fadil Novalić, predsjedavajući Vijeća ministara BiH Zoran Tegeltija, predsjedavajući Doma naroda PS BiH Dragan Čović i ministar vanjskih poslova i trgovine Mađarske Peter Szijjarto, koji će sajam proglasiti otvorenim.

Svečano otvaranje Mostarskog sajama, nakon dvogodišnje stanke uzrokovane koronavirusom u slobodnoj zoni Hercegovine najavljeno je za 11 sati, a u periodu od 5.do 9. aprila predstavit će se oko 750 izlagača iz oko 20 zemalja svijeta. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh