BiH

SUNCE ĆE NAS JOŠ GRIJATI, ALI NE ZADUGO: EVO KADA SLIJEDI POGORŠANJE VREMENSKIH PRILIKA

Danas u našoj zemlji sunčano.

Kišno vrijeme - Pinterest.com

Vjetar slab u Bosni sjeveroistočni, a u Hercegovini uglavnom jugozapadni. Jutarnja temperatura od 2 do 8, na jugu do 11, a dnevna od 18 do 24 stepena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponedjeljak u Hercegovini i na jugozapadu Bosne umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u ostatku zemlje sunčano. Jutarnja temperatura od 3 do 9, na jugu do 12, a dnevna od 16 do 23 stepena.

U utorak sunčano. Sredinom dana porast naoblake u Krajini, a do kraja dana i u ostatku zemlje. Jutarnja temperatura od 3 do 9, na jugu do 11, a dnevna od 17 do 23 stepena.

U srijedu pretežno oblačno vrijeme. Sredinom dana porast naoblake u Krajini, a do kraja dana i u ostatku zemlje. Tokom poslije podneva i tokom noći kiša u većem dijelu zemlje. Jutarnja temperatura od 2 do 8, na jugu do 11, a dnevna od 12 do 18 stepeni. prenosi hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh